Meet the Expert - Dr. A. Bentohami❗

Ben jij benieuwd naar het uitdagende specialisme van de (trauma)chirurgie? Wil jij weten hoe je je naast een dergelijk specialisme in kan zetten voor de minderbedeelden (in het buitenland)? Ben jij nieuwsgierig naar het perspectief van een (islamitische) zorgprofessional op ondernemen? Kom dan op vrijdag 16 december naar het Meet the Expert college van dr. Bentohami.

Wie is dr. Bentohami?
Abdelali Bentohami is traumachirurg en gepromoveerd op de behandeling van polsbreuken. In 2010 heeft hij medische hulporganisatie Santé Pour Tous opgericht. Tot dusver heeft hij middels zijn hulporganisatie tientallen missies naar ontwikkelingsgebieden georganiseerd en duizenden patiënten geopereerd. Daarnaast is hij eigenaar van Bento Clinics en Bento Surgical waar chirurgische dagbehandelingen plaatsvinden.
Vorig jaar heeft hij zijn debuutroman ‘De wolf van Askram’ uitgebracht waarvan inmiddels ruim 30.000 exemplaren zijn verkocht.

Meld je aan via onderstaand formulier en wees erbij! Wij verwachten een avond vol inspiratie, verrijking en interactie in sha Allah.