❗️Meet the Experts - dr. E. Aribas en drs. S. El Mathari❗️                            

Dit keer in samenwerking met Studentenvereniging Avicenna!

Heb jij interesse in medisch wetenschappelijk onderzoek en ben jij benieuwd hoe het is om (als arts) te promoveren? Vraag jij je af wat de uitdagingen kunnen zijn van een promotietraject? Wil jij weten hoe een post-doc arts-onderzoeker en PhD kandidaat het hebben aangepakt en wat hen (loopbaan)ervaringen zijn?

Kom dan op 12 mei naar het Meet the Experts college van dr E. Aribas en drs. S. el Mathari! Meet the Experts - Dr. E. Aribas en Drs. S. El Mathari

 

Wie is dr. Elif Aribas?

Elif Aribas heeft naast haar geneeskunde studie in Rotterdam ook de master in Health sciences aan het NIHES gevolgd. Verder heeft zij voor haar epidemiologie opleiding in 2015 gestudeerd aan Harvard University en University van Cambridge. Na de afronding van beide masters werd zij toegelaten tot een promotietraject bij de afdeling Cardiometabole Epidemiologie aan het Erasmus MC in Rotterdam. Begin 2023 heeft zij haar proefschrift ‘’A sex-specific approach to cardiometabolic disorders’’ met succes verdedigd. Momenteel werkt zij in de kliniek en als post-doctoraal arts-onderzoeker. dr Aribas zet zich hiernaast in voor diversiteit en inclusie in de zorg. Zo is zij redactielid van Dokters op hakken en lid van CODING.

 

Wie is drs. Sulayman el Mathari?

Sulayman el Mathari heeft zijn bachelor Biomedische Wetenschappen behaald aan de UvA waarna hij is geselecteerd voor de Zij-instroom Geneeskunde aan dezelfde faculteit. In 2020 studeerde hij af als arts op het AmsterdamUMC waar hij werd aangenomen als ANIOS op de afdeling Cardiothoracale Chirurgie. Na een jaar als ANIOS verdiende hij een PhD Scholarship Award waarmee hij zijn promotietraject aftrapte. Heden is hij laatstejaars promovendus en ziet hij uit naar een nabije terugkeer in de kliniek van de Cardiothoracale Chirurgie. Wat hem verder kenmerkt zijn de uiteenlopende maatschappelijke en academische nevenactiviteiten die hij met grote liefde en passie uitvoert.

 

Meld je aan en wees erbij! Wij verwachten een avond vol inspiratie, verrijking en interactie in sha Allah.

 

Aanmelden via onderstaand formulier

Impressie laatste events

Meet The Expert College - Interne Geneeskunde

dr. Mahdi Salih en drs. Duaa Suliman

Meet The Expert College - Chirurgie

dr. Abdelali Bentohami

Meet The Expert College - Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde

drs. Jamilah Sherally